Telif Hakkı Hakkında...

Bloğumda görmüş olduğunuz ürünlerimin (ticari olmaması kaydıyla) kendiniz için benzerlerini yapabilirsiniz. Fotoğrafları ve yazıları izin alarak ve kaynak göstererek paylaşabilirsiniz.
Göstereceğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.
Buket

16 Nisan 2012 Pazartesi

Hastayım :(

Yaklaşık bir haftadır,baş dönmesi,halsizlik...Vertigo teşhisi konuldu.Şükür biraz daha iyiyim.3 gün daha raporluyum.
Kullandığım ilaçlar oğlumun anne sütünden ayrılmasına sebep oldu.Beni en çok üzen de bu oldu aslında.Hala kendimi alıştıramadım.Nasip demek lazım.22 ay boyunca beraberdik tomurcuğumla.Buna şükür...
Sağlıklı,huzurlu günlerimiz olsun inş.

8 yorum:

  1. Geşmiş olsun.Üzülmeyin zaten zamanı gelmiş sayılır anne sütünü bırakmasının.

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun... Sağlık olsun da, umarım o da çabuk alışır bu duruma. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun canım..Oğlun 22 aylık iyice alışmıştır anne sütüne ,zor olmuştur ayırmak..Ama alışır zamanla..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. iyi dilekleriniz için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. gecmisler olsun canim,allah sifalar versin insallah.

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun. Vertigoyu bilirim :( Bende de olmuştu ama şükür geçici bir hastalık. Bende aynı aylarda ayırmıştım oğlumu. Ama 22 ay oldukça iyi bir zaman emzirme için.İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer.Oğlunuz alışır memesiz günlere sizinde hastalığınız geçer :)) Allahım dermansız dert vermesin :)

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsun.. Ne zor günler geçirmişsin. Allah bir daha böyle dertler vermesin. Bebeğin için üzülme olur mu? Ben kızımı sadece 20 gün emzirebilmiştim. Yalnızdım. Korkmuştum..Sütüm kesiliverdi. Çok ama çok ağlamıştım. Şükür ki sen 20 gün değil 22 ay beslemişsin bebeğini. Yeterki sağlıklı olun. Bir arada olun.

    YanıtlaSil
  8. Samimi ifadeleriniz için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil