Telif Hakkı Hakkında...

Bloğumda görmüş olduğunuz ürünlerimin (ticari olmaması kaydıyla) kendiniz için benzerlerini yapabilirsiniz. Fotoğrafları ve yazıları izin alarak ve kaynak göstererek paylaşabilirsiniz.
Göstereceğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.
Buket

28 Kasım 2011 Pazartesi

Eşleştirme Kartları (Keçe)

Oğlum için uzun zamandır eşleştirme kartları hazırlamayı planlıyordum.Kağıt üzerine çıktı alsam bizimki ilk günden halladerdi kesin:)Ben keçeden yapmayı tercih ettim.Hen daha dayanıklı oldu,hem de estetik:) Bu etkinlikle çocuklara renkler,kavramlar,sayılar,harfler,taşıtlar vs. herşey kazandırılabilir.Ayrıca ilerleyen yaşlarda kartlar ters çevrilip hafıza oynu da oynamak mümkün.
Dün gece bir heves hazırladım oğlumun kartlarını,bugün beraber oynadık.Şimdilik inceleme ve transfer etme aşamasındayız.Şimdi sıra eşleştirme safhasında :)


Sipariş üzerine istenilen kavramalarla hazırlayabilirim.

3 yorum:

  1. Harika çok güze bir fikir. Kağıtları iki günlük yapabiliyorlar dediğiniz gibi

    YanıtlaSil
  2. emeğinize sağlık çok güzel olmuşlar keçelerim olmadan önce sitenize girip tesadüf eseri bunları gördüm ve bende oğluma ve yeğenlerimme hediye olarak yapmalıyım dedim ama yapmadan önce iznizi almak istedim malum yapıp bloğuma da koymayı düşünüyorum. isminizi vererek tabi:) iki gündür arıyorum bu çalışmayı sizden izin almak için artık buldum:))

    YanıtlaSil
  3. Hazırlayabilirsiniz:) minikler öğrensinler,mutlu olsunlar:)Sevgiler

    YanıtlaSil